top of page

Projekt

Stockholm.png
Rådgivning till kommersiell service på landsbygden

Har du en servicenäring på landsbygden inom Stockholms län så kan du få stöd för affärsrådgivning

Florist1-1-Svenska.png
Starta eget Stockholm

Affärsrådgivning och coaching för alla stockholmare som funderar på att starta eget. Om du är medborgare i Stockholm så har du tillgång till 10 timmars kostnadsfri rådgivning för att starta eller utveckla din verksamhet.

20 NINE

Vi vet att försäljningen handlar om fokus, effektivitet och struktur.  Qpeople vill tillhandahålla ett CRM som gör våra användare effektivare till ett attraktivt pris. Vi anser att kunskap och erfarenhet ska löna sig. Därför tror vi på att ge digitala människor som kan sin försäljning och vet hur de vill strukturera sitt arbete en prisfördel. Qpeople är stolt partner till 20 NINE, ett CRM som på riktigt är tillgängligt för dig som är nystartad.

Starta eget Gävleborg
folkuniversitetet_edited.png

Folkuniversitetets Starta eget-utbildning tar dig igenom en kvalitetssäkrad process där du får de förutsättningar och verktyg som behövs för att du ska lyckas med din verksamhet.

Utbildningen är öppen för alla i Gävleborgs län. Du vägleds både individuellt och i grupp genom samtliga steg i Lean Business Canvas-modellen som bygger på modern forskning inom entreprenörskap.

Qpeople är leverantör och är delaktiga i framtagandet av metod och process

Stockholm.png
Utveckla gårdsförsäljning och ditt lokala livsmedelsföretag

Driver du en gårdsbutik eller säljer någon form av livsmedel direkt till konsument på landsbygden i Stockholms län? Då kan du delta i vårt kostnadsfria kompetensutvecklingsprogram.

bottom of page